Szállítási információk

Minden 30.000 Ft fölötti vásárlás esetében, a kiszállítás bármely formája ingyenes az Ön számára!

Előrendelés esetén, amint készletünkbe érkezik a termék, értesítjük Önt a szállítás időtartamáról.

Személyes átvétel a KEX-ben – INGYENES

Személyes átvételre az I love KEX Cukrászdában van lehetőség a nyitvatartási időben. Személyes átvételre csak banki előreutalás, vagy helyszíni készpénzzel történő utánvétes fizetéssel van lehetőség! Csomagja megérkezését a KEX-be e-mailben jelezzük majd Önnek, utána tudja majd átvenni megrendelését a helyszínen, nyitvatartási időben. Kérjük vigye magával rendelési azonosítószámát, ugyanis azzal, a rendelési névvel és e-mail címmel azonosítja majd Önt és csomagját a cukrászda munkatársa. Átvételkor kérjük, írja alá, hogy átvette a csomagot, kollégánk pedig igazolja, hogy átvette Öntől az utánvét összegét. A számlát a csomagjában találja majd.

Cím: 1036 Budapest, Bécsi út 36-38.
Nyitvatartás: Kérjük, hogy az aktuális járványhelyzetre tekintettel a KEX Cukrászda oldalán ellenőrizzék az aktuális nyitvatartást.

MPL Postacsomag

A Magyar Posta végzi a kiszállítást és az Ön által megjelölt postacímre küldjük a csomagot. A szokásos módon, a Posta a küldeményt a címhelyen egy alkalommal kísérli meg kézbesíteni. Sikertelen kézbesítés esetén az értesítőben szereplő postán átvehető a csomag 10 munkanapon belül.. Ügyeljen rá, hogy amennyiben utánvéttel kéri a termék kiszállítását, tájékozódjon, hogy milyen módon (készpénzben vagy bankkártyával) fizetheti-e ki azt a postán vagy a személyes átvételkor.

Az MPL csomagszállítás díja: 2.290 Ft.

Sprinter házhozszállítás

Csomagját a Sprinter Futárszolgálat kézbesíti az Ön által megadott postacímre. Előrejelzést kap csomagja érkezéséről és az esetleges utánvét összegéről. Ez alapján már várhatja a futár érkezését, illetve felveheti a kapcsolatot a Sprinter Futárszolgálattal, amennyiben az időpont nem megfelelő az Ön számára. Csomagja aktuális státuszát nyomonkövetheti (online tracking) a Sprinter csomagkeresőjében.

A házhozszállítás díja: 2.290 Ft